Escape2Bfit Weekend

Beschikbare opties

Om deel te nemen aan het Escape2Bfit weekend betaal je een vast bedrag van €350 per persoon. Je kunt kiezen tussen een 2- of een 3-persoons kamer. Indien bekend kun je op het aanmeldformulier de naam van de persoon vermelden met wie je een kamer wilt delen. Alle kamers zijn voorzien van douche en/of ligbad en toilet. Heb je de voorkeur voor een kamer met een ligbad, dan wordt deze toegewezen op basis van aanmelding en beschikbaarheid. Je kunt dit ook aangeven op het aanmeldformulier. 

Bij de prijs is inbegrepen:

Ben je alleen en wil je toch graag deelnemen aan dit event, dan hebben wij daar een oplossing voor. Tijdens de Meet & Greet maak je kennis met onze deelnemers en trainers. Door de luchtige, gezellige sfeer ontstaat er vaak al een klik met één of meerdere deelnemers. Dit is vaak het begin van mooie nieuwe vriendschappen.

1- persoonkamer

Er zijn uitsluitend twee- en driepersoonskamers aanwezig. Het is mogelijk om een kamer te boeken voor één persoon tegen betaling van een toeslag. Neem daarvoor contact met ons op.

2-persoonskamer
350.00

Deze stijlvolle slaapkamers zijn voorzien van twee eenpersoons boxspring bedden en een eigen badkamer. De moderne badkamer is voorzien van douche of ligbad, toilet en wastafel. De rustige ligging en de comfortabele bedden zorgen ervoor dat u heerlijk kunt ontspannen na een intensieve dag.

3-persoonskamer
350.00

Deze stijlvolle slaapkamers zijn voorzien van twee eenpersoons boxspring bedden en een eigen badkamer. De moderne badkamer is voorzien van douche of ligbad, toilet en wastafel. De rustige ligging en de comfortabele bedden zorgen er voor dat u heerlijk tot rust kunt komen.